INSTALLATIE

Installatieproces

Kopieer/plak de knopcode in uw website. Wanneer u gebruik maakt van een CMS/blog engine raadpleeg dan aub. de daarbij behorende handleidingen om handmatig de pagina-broncode aan te passen.

Aanpassen knopafbeelding

U kunt iedere gewenste afbeelding gebruiken. Om de afbeelding te veranderen kunt u de knop HTML-code bewerken.

Knop servicelijst aanpassing

Momenteel is het niet mogelijk om de servicelijst-knop aan te passen, echter zijn we nieuwe features aan het ontwikkelen die dat wel mogelijk gaan maken.