TRANSLATE.GOOGLE.MK
Visit translate.google.mkПреведи на Google
Бесплатната услуга на Google веднаш преведува зборови, фрази и веб-страници од македонски на повеќе од 100 други јазици и обратно.
Keywords: преводи, превод, преведи, машински превод, преведувач, превод преку Интернет
Daily visitors: 8 023
Daily pageviews: 73 816
Hosting company: Google LLC
IPs: 172.217.1.227
DNS: ns1.google.com
ns2.google.com
ns3.google.com
ns4.google.com
Translate.google.mk thumbnail