WWW.MCHAMBER.MK
Visit www.mchamber.mkСтопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
КОМОРСКОТО ОРГАНИЗИРАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА Коморите, како репрезент и застапник на интересите на стопанството, се карактеристика на сите опшествено-економски и политички системи. Како и многу други институции и асоцијации, разликите и нијансите на коморското организирање се резултат на продукционите односи на определено општествено уредување. Но, секогаш биле и се значаен економски фактор и според многу аналитичари, според редоследот на вредноста се в...
Keywords: комора, stopanska komora na makedonija, nlb klik mk, азески, бизнис асоцијација, стопанска комора на сметководители, dimce popovski
Alexa Rank: 2876125
Created: 1970-01-01
Expires: 1970-01-01
Hosting company: Stopanska komora IP subnet
IPs: 62.162.64.163
DNS: ns.mchamber.mk
ns2.mt.net.mk

Friends

fic.mk

Similar sites

chamber.mk

Сојуз на стопански комори на Македонија

oemvp.org

OEMVP – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri Perëndimore

termin.mk

Термини за Свадба, Деловен настан, Спорт и рекреација и Игротека | Termin.mk

zplrm.mk

ЗПЛРМ

24x7.com.mk

24x7-Home