WWW.VALAMOBILE.COM
Visit www.valamobile.comVala Mobile
Operatori i parë mobil i licencuar në Kosovë Vala (ish- Vala 900) operon në Kosovë që prej vitit 2000. Që prej atëherë Vala ka kaluar në faza të ndryshme të zhvillimit; përmes rritjes së kapaciteteve, shtimit të numrit të konsumatorëve, ofrimit të vazhdueshëm të shërbimeve, ulje...
Keywords: vala, vala 900, valamobile, qysh me, posta dhe telekomi i kosoves
Daily visitors: 178
Daily pageviews: 1 068
Alexa Rank: 2429183
Created: 2006-12-12
Expires: 2015-12-12
Owner: Domain-Admin (Posta dhe Telekomi i Kosoves)
Hosting company: Post and Telecom of Kosova
Registrar: PDR LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM
IPs: 213.163.97.16
DNS: dns1.dardanet.com
dns1.dardanet.net
dns1.telekomi.net
dns2.dardanet.com
dns2.telekomi.net
dns3.telekomi.net

Friends

ptkonline.com

Similar sites

valamala.net

Control Panel - Login

ozoone.net

Internet Kafe - oZooNe.net - link the world

valasinfo.hu

Válás, válóper, gyerektartás, vagyonmegosztás, elvált