WWW.AZHBR.GOV.AL
Visit www.azhbr.gov.alAZHBR - Faqja Kryesore
AZHBR, Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural. AZHBR mbështet fermerët përmes subvencioneve shtetërore dhe Grantit IPARD-Like.
Keywords: ministri, subvencion, fermer, azhbr, Zhvillim Rural, Skema Kombëtare, Aplikim, kredi per zhvillimin e bujqesise ne tirane, situacion punimesh
Alexa Rank: 10573913
Hosting company: AKSHI GOVERNMENT INFRASTRUCTURE
IPs: 134.0.35.206
DNS: ns1.akshi.gov.al
ns2.akshi.gov.al

Friends

bujqesia.gov.al

Similar sites

pakistanpressfoundation.org

Media Research Documentation And Training CenterPakistan Press Foundation (PPF) | An Independent Media Research, Documentation and Training Center

albtelecom.al

ALBtelecom & Eagle mobile

bksh.al

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

mialquilervacaciones.es

Mi Alquiler Vacaciones España Francia Italia Portugal : Apartamentos Casa Villa alojamiento y Ofertas viajes baratos

korrieri.com

24 ore lajme | Lajmet më të reja në gjuhën shqipe