WWW.PSH-KS.NET
Visit www.psh-ks.netProkurori i Shtetit
Prokurori i Shtetit është institucion i pavarur, me autoritet dhe me përgjegjësi për ndjekjen penale të personave të akuzuar për ndonjë vepër penale ose për ndonjë vepër tjetër, sikurse është rregulluar me ligj. Prokurori i Shtetit është institucion i paanshëm, dhe vepron në bazë të Kushtetutës dhe të ligjit. Organizimi, kompetencat dhe detyrat e Prokurorit të Shtetit rregullohen me ligj....
Keywords: Prokuror, prokuroria e pergjithshme, presidenca e kosoves, keshilli prokurorial i kosoves, Prokurori i Shtetit është institucion i pavarur, prokuroria themelore prizren
Created: 2011-05-31
Expires: 2022-05-31
Owner: Registration Private (Domains By Proxy, LLC)
Hosting company: CloudFlare, Inc.
Registrar: GODADDY.COM, LLC
DNS: elaine.ns.cloudflare.com
mario.ns.cloudflare.com
Email: See owner's emails

Friends

kpk-rks.org

Similar sites

kpk-rks.org

Loading...

spinpagency.com

Spinp Creative Agency

aktivpress.com

AktivPress

valamala.net

microsoftalbania.com — Coming Soon

gjyqesori-rks.org

Këshilli Gjyqësor i Kosovës – Këshilli Gjyqësor i Kosovës