WWW.GRID.COM.MK
Visit www.grid.com.mkGRID.mk
GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.
Keywords: zabava, ekonomija, забава, Balkan, свет, Makedonija, скопје, galerii, галерии, голови
Created: 1970-01-01
Expires: 1970-01-01
Hosting company: Google LLC
IPs: 34.102.176.30
DNS: dns2.seavus.com
dns3.seavus.com
dns4.seavus.com
Grid.com.mk thumbnail

Similar sites

novamakedonija.com.mk

Нова Македонија - Првиот македонски дневен весник - Нова Македонија

daily.mk

Daily.mk - Вести

nabu.mk

Nabu Web Engine

novamakedonija.mk

Нова Македонија - Првиот македонски дневен весник - Нова Македонија

pravda.rs

Насловна