DESPRE

Suntem încântaţi să vă prezentăm un nou proiect, Web.Informer.

Acest serviciu permite vizitatorilor dvs. să adauge pagina dvs. web la toate paginile de socializare cunoscute, cum este Digg, de exemplu. Tot ce trebuie să faceţi este să instalaţi butonul nostru în pagina dvs., iar vizitatorii vor putea să adauge cele mai noi articole sau scrieri în jurnal pe Digg, Twitt, Delicious. Web.Informer este simplu, puternic şi prietenos, ca toate celelalte proiecte Informer.

Caracteristici şi avantaje ale serviciului:

  1. Ierarhizarea serviciilor. Nu vă oferim doar lista paginilor de socializare, ci le şi clasificăm în funcţie de preferinţele utilizatorilor. Cele mai populare servicii sunt întotdeauna în top.
  2. Clasificarea în funcţie de zona geografică. Ţinând cont de ţară, punem la dispoziţia utilizatorilor diferite liste de servicii clasificate după popularitatea pe care o au în ţara respectivă. Asta nu înseamnă că nu puteţi vedea serviciile altor ţări, doar că acestea vor un grad mai scăzut de vizualizare în listă.
  3. Localizare. Site-ul nostru dispune de o interfaţă adaptată în mai multe limbi (Engleză, Spaniolă, Rusă, Franceză, Germană, etc.) şi von continua să adăugăm limbi noi.
  4. Un serviciu uşor de înglobat. Tot ce aveţi nevoie pentru a utiliza Web.Informer este codul pentru butonul nostru. Nu necesită înregistrare,completare de câmpuri pentru înregistrare sau ceva de genul acesta.
  5. Clasificare personalizată în funcţie de utilizator. Folosim cookies pentru a şti ce servicii sunt preferate de un anumit utilizator şi filtrăm lista serviciilor în funcţie de preferinţele personale ale acestuia.
  6. Clasificare în funcţie de pagină. Deasemenea, urmărim fiecare buton adăugat şi verificăm dacă există vreo preferinţă legată de anumiţi vizitatori ai paginii respective. Dacă aceasta există, stabilim deasemenea un clasament al vizitatorilor paginii.