INFO

We zijn verheugd u ons nieuwe project voor te stellen, Web.Informer.

Deze service biedt uw bezoekers de mogelijkheid om uw site toe te voegen aan alle populaire social bookmarking sites, zoals bijv. Digg. Het enige dat u hoeft te doen is onze knop op uw website te plaatsen, waarmee uw bezoekers eenvoudig uw nieuwste artikelen of blog-items kunnen versturen naar Digg, Twitter of Delicious. Web.Informer is gemakkelijk, krachtig en gebruikersvriendelijk, net als al onze Informer projecten.

Features en voordelen:

  1. Services ranking. We verstrekken u niet alleen een lijst met social bookmarking sites, we rangschikken deze op basis van gebruikersvoorkeuren. De meest populaire diensten staan altijd bovenaan.
  2. Geo-targeted ranking. Afhankelijk van het land van herkomst van uw bezoeker, bieden wij uw gebruikers verschillende serviceslijsten, gerangschikt op populariteit in het betreffende land. Dat betekent overigens niet dat de andere diensten niet beschikbaar zijn, deze worden staan alleen lager op de lijst.
  3. Meertalig. Onze website en knop worden in diverse talen weergegeven (Engels, Spaans, Russisch, Frans, Duits, Nederlands, etc.) en daar zullen steeds meer aan worden toegevoegd.
  4. Eenvoudig service invoegen. Om met Web.Informer te beginnen heeft u alleen onze knop-code nodig. Geen registratie, geen formulieren, of iets dergelijks.
  5. Rangschikking voor individuele gebruiker. We maken gebruik van cookies om gewenste services te vinden voor de betreffende gebruiker, en filteren onze lijsten volgens zijn/haar persoonlijke voorkeuren.
  6. Site-gerelateerde rangschikking. We volgen al onze knoppen en controleren of er een voorkeur bestaat gerelateerd aan de bezoekers van de site’s. Wanneer die bestaat, passen wij de rangschikking ook voor de site-bezoekers aan.