ΠΕΡΙ

Είμαστε ευτυχείς που σας παρουσιάζουμε το νέο μας έργο, Web.Informer.

Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει στους επισκέπτες να προσθέτουν τις σελίδες του website σας σε όλα gτα δημοφιλή δίκτυα διαμοιρασμού σελιδοδεικτών και άρθρων, όπως για παράδειγμα, το Digg. Όλα όσα χρειάζετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το εικονίδιο μας στο website σας, και οι επισκέπτες σας θα μπορούν να κοινοποιούν στα Digg, Twitt, Delicious, τα νεότερα άρθρα ή δημοσιεύσεις από το blog. Το Web.Informer είναι απλό, ισχυρό, και φιλικό στον χρήστη, όπως και όλα τα έργα του Informer.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

  1. Βαθμολογία υπηρεσιών. Δεν σας παρέχουμε απλώς μια λίστα με σελιδοδείκτες των κοινωνικών sites, τα ταξινομούμε ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες είναι πάντα στο επάνω μέρος.
  2. Γεωγραφική-βαθμολόγηση. Αναλόγως της χώρας προέλευσης των επισκεπτών σας, παρέχουμε στους χρήστες διαφορετικές λίστες υπηρεσιών ταξινομημένες σύμφωνα με την δημοφιλία τους εντός της χώρας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε τις υπηρεσίες άλλων χωρών, απλά, αυτές έχουν χαμηλότερη βαθμολογία.
  3. Τοπικοποίηση. Το Website μας και το κουμπί είναι τοπικοποιημένα σε αρκετές γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά κλπ.), και συνεχίζουμε να προσθέτουμε και άλλες.
  4. Υπηρεσία εύκολη στην ενσωμάτωση. Όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Web.Informer είναι ο δικός μας κώδικας για το κουμπί. Δεν απαιτείται εγγραφή, ούτε συμπλήρωση φορμών, ή κάτι παρόμοιο.
  5. Ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε χρήστη. Χρησιμοποιούμε cookies για να εντοπίσουμε ποιες υπηρεσίες είναι προτιμότερες από κάθε χρήστη, και φιλτράρουμε τις λίστες μας ανάλογα με τις προσωπικές του/ της επιλογές.
  6. Βαθμολόγηση σχετική με τα sites. Επιπλέον, ανιχνεύουμε κάθε ένα από τα κουμπιά μας και ελέγχουμε αν σχετίζονται με τα sites που έχουν οι χρήστες στις προτιμήσεις τους. Αν υπάρχει κάποια σχέση, προσαρμόζουμε ανάλογα και τη βαθμολογία μας για τους επισκέπτες του site.